Cateraar

Poh & Sharlene

Specialiteit

Aziatisch // Traditioneel

Over

Poh leerde koken van haar moeder in Maleisië, net als Sharlene. Nu zij elkaar zijn tegen gekomen in Nederland, bundelen zij hun kookkrachten! Zij zijn gespecialiseerd in traditionele Aziatische gerechten uit de typische Peranakan cuisine. De Maleise en Chinese cultuur komen hierin samen!

max. 50 personen

Haarlem

Op basis van 1 review

Catering opties


Categorie

Aperitief of borrel

Omschrijving

Fingerfood die jou meeneemt naar de andere kant van de wereld? Wij maken voor tijdens de borrel veel verschillende kleine hapjes, zoals (verse) loempia's, dim sum en saté. Zo kom jij in Aziatische sfeer!

Categorie

Diner

Omschrijving

Shared dining is de manier om de Aziatische keuken te proeven. Met een variëteit aan Aziatische gerechtjes om van alles te proeven.
Mild of pittig, zoals jij maar wilt!

Categorie

Lunch

Omschrijving

Uitgebreid lunchen? Poh en Sharlene zorgen voor een variëteit aan Aziatische gerechtjes om samen te delen. Zo kan je van alles proeven en smaken combineren! Mild of pittig, zoals jij maar wilt!

Categorie

Lunch

Omschrijving

Behoefte aan een andere lunch op kantoor, tijdens een vergadering of teamdag? Wij maken een combinatie van gerechten die makkelijk (tussendoor) te eten zijn, maar jouw gedachten even doen verzetten!

Impressie


Reviews


WOMEN Inc.

Voor onze netwerkborrel hebben wij een heerlijk borrel hapjes arrangement ontvangen: gemaakt door Poh. De bezorging was extra leuk omdat Poh en Jacqueline het zelf afleverde. De hoeveelheid eten was super en daarbij was alles zelf en vers gemaakt. Ook de bijgeleverde sauzen waren heerlijk. Het enige minpuntje was dat het eten snel afgekoeld was.

Wij gebruiken cookies om content op de website te personaliseren en bezoekersgedrag en aantallen in kaart brengen.