Jouw favoriete keuken binnen handbereik

Hoe werkt het?


1. Vul de gegevens in van jouw aanvraag

Aan de hand van de informatie van jouw verzoek wordt de zoekopdracht gestart. Geef eerst aan wat voor een soort event het is. Dan hoeveel personen worden verwacht en wat de locatie is. En tot slot de datum van het event.

De zoekopdracht wordt gestart!

2. Bekijk beschikbare cateraars

Het overzicht van beschikbare cateraars wordt getoond. Je leest meer informatie over een cateraar door hen aan te klikken. Zo krijg je een impressie van het aanbod en een overzicht van hetgeen de cateraar verzorgen.

De keuze is aan jou!

3. Vraag direct een offerte aan

De indruk die je hebt gekregen, kan je meteen gebruiken om een offerte aan te vragen. Door middel van het aanvraagformulier wordt de complete informatie gevraagd die nodig is om een offerte uit te brengen.

Het wachten is op ons!

4. Ontvang reactie in één werkdag

Wanneer wij de aanvraag ontvangen, gaan wij voor jou aan de slag. Wij maken alle offertes op maat. De offerte wordt binnen één werkdag verstuurd. Na één week benaderen wij jou voor een reactie.

Jouw aanvraag is behandeld!

FAQs


Wat is Mille Épices?

Mille Épices is organiseert grensverleggende catering. Op het platform komen vraag en aanbod eenvoudig samen. De keuze voor grensverleggende catering is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De community van cateraars is zorgvuldig geselecteerd en staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. De koks met een migratieverleden koken hun eigen authentieke recepten en wij helpen hen bij de organisatie en presentatie van de catering. Zodat de catering past binnen de culinaire trends en ontwikkelingen in Nederland. Hiermee zijn wij voor klanten een betrouwbare en professionele partner. En investeren wij in cateraars om hen te helpen met voorschriften en organisatorische uitdagingen. 

De community van Mille Épices is gecentreerd in Amsterdam. Met de keuze voor catering via Mille Épices wordt interculturele verbinding gemaakt, door de grensverleggende catering.

Hoe werkt Mille Épices?

De werkwijze van Mille Épices is in vier stappen uitgelegd op de pagina: https://mille-epices.nl/hoe-werkt-het

Wordt elke aanvraag in behandeling genomen?

Ja. Wij garanderen dat er na aanvraag binnen één werkdag op wordt gereageerd. In principe is dit met de offerte. Echter bestaat de mogelijkheid dat de aanvraag wordt afgewezen met reden. Hierover wordt u ingelicht. 

Hoe ver van tevoren kan ik een aanvraag doen?

Wij nemen aanvraag in behandeling maximaal één jaar en minimaal 3 dagen van tevoren. Voorbeeld: voor een event op zaterdag kan je uiterlijk op woensdag een aanvraag doen. Houdt er wel rekening mee dat er één werkdag wordt aangehouden voor de behandeling van de aanvraag. Wij adviseren om ruim op tijd een aanvraag te doen, zodat u rustig de tijd heeft om de catering te bevestigen.

Hoe wordt btw gerekend?

In de offerte wordt altijd genoemd of de prijzen in- of exclusief btw zijn. Voor particuliere klanten geldt dat wij offreren inclusief btw en voor zakelijke klanten offreren wij exclusief btw.


Ik heb een offerte ontvangen, hoe nu verder?

Bij het versturen van een offerte vragen wij om een reactie op de geleverde offerte. Mocht er na één week nog geen reactie ontvangen zijn, dan zullen wij zelf even contact opnemen. In de offerte staat vermeld hoe lang de offerte geldig is. Binnen deze termijn verzoeken wij om een reactie op de offerte. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd sturen wij een orderbevestiging en een verzoek tot aanbetaling (zie 'Hoe gaat de betaling in zijn werking?)

Waar verzorgt Mille Épices catering?

De cateraars werken vanuit Amsterdam, maar verzorgen ook catering buiten Amsterdam. Elke cateraar heeft aangegeven waar hij/zij catering kan verzorgen. Bij jouw zoekopdracht wordt duidelijk welke cateraars er beschikbaar zijn.

Catering Amsterdam
Catering Amstelveen
Catering Haarlem
Catering Utrecht
Catering Leiden
Catering Den Haag

Wat voor een soort catering kan Mille Épices verzorgen?

Aangezien er verschillende cateraars aangesloten zijn bij Mille Épices, is er van alles mogelijk! Elke offerte wordt op maat gemaakt. Er kan gekozen voor een drop-off of voor volledig verzorgd, afhankelijk van jouw wensen. 

Lunchcatering
Kantoorlunch
Bedrijfscatering
Zakelijke catering
Borrelcatering
Eventcatering

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Bij akkoord op onze offerte versturen wij een verzoek van aanbetaling voor 50% van het offertebedrag. De aanbetaling dient minimaal 14 dagen voor aanvang van het ontvangst te worden voldaan en geldt als definitieve bevestiging van de opdracht. De aanbetaling wordt verrekend met de eindfactuur. Na afloop van het ontvangst ontvangt u de eindfactuur

Wij gebruiken cookies om content op de website te personaliseren en bezoekersgedrag en aantallen in kaart brengen.